Golfterreinen onder de Zuid-Franse Zon

Leen Lievens
Zaakvoerder
Deel dit artikel

Als jouw golfclubs steevast klaarstaan voor avontuur en een dag op de groene fairways jouw ultieme vakantieplezier is, dan ben je hier op de perfecte plek beland! Wij hebben de meest schilderachtige golfbanen in de Provence voor jou uitgezocht, waar de zon altijd schijnt. Selecteer jouw favoriete golfparadijs en boek een vakantiehuis in de directe omgeving.

De Golf van Saumane

Verscholen tussen de heuvels van de Vaucluse biedt de Golf van Saumane een unieke golfervaring.

Deze golfbaan, ontworpen door Jean Garaïalde in 1989, weerspiegelt zijn inspiratie van het Carpentras-kanaal en de natuurlijke schoonheid van heuvelachtige landschappen met rotsachtige hellingen en beboste gebieden.

De Golf van Saumane beschikt over een uitdagende 18-holes golfbaan die golfers van alle niveaus kunnen waarderen. De baan is prachtig aangelegd en biedt een mix van strategische uitdagingen en adembenemende uitzichten

Na een rondje golf op deze prachtige baan, ben je slechts 3 km verwijderd van L'Isle-sur-la-Sorgue, dat ook wel bekendstaat als "het Venetië van de Provence". Hier kun je genieten van schilderachtige grachten, charmante bruggen, Provençaalse markten en antiekwinkels. Het dorpje ademt een ontspannen sfeer en nodigt uit tot het verkennen van zijn Provençaalse charme.

Meer info: Le Golf de Saumane

https://www.golfdesaumane.fr/

Contact: contact@golfdesaumane.fr

Golfen in het Groene Hart van de Provence: Golf du Avignon

Verspreid over een weelderig park van 60 hectare, omgeven door vijf schilderachtige meren en weelderige Provençaalse begroeiing, is Golf du Grand Avignon een bevoorrechte golfbestemming. In het mediterrane klimaat biedt deze 18-holes golfbaan in het hart van de Vaucluse zijn charme aan Franse en internationale golfers. Met toegankelijkheid gedurende 363 dagen per jaar, ongeacht je ervaringsniveau, biedt de golfbaan een uitnodiging voor iedereen om te spelen. Bovendien kunnen golfers genieten van huisgemaakte gerechten rechtstreeks uit de keukens van het restaurant "Les Terrasses du Lac," waardoor de totale ervaring compleet is.

Meer info: Golf Grand Avignon

https://golfdugrandavignon.com/

Contact: info@golfgrandavignon.com

Golf de la Drôme Provençale

Golf de la Drôme Provençale is een schilderachtige golfbaan gelegen in Clansayes, in het zuiden van Montélimar, nabij Grignan, in de regio Drôme Provençale van Frankrijk. Deze golfbaan omvat een 9-holes golfbaan die is goedgekeurd door de Franse Golf Federatie (FFG), een oefenruimte, een gezellige bar-restaurant en een proshop. Het is een uitstekende bestemming voor golfers die willen genieten van een ontspannen ronde golf te midden van het prachtige Provençaalse landschap.

Meer info: Le domaine du Golf de la Drôme Provençale

https://www.golf-dromeprovencale.com/


Een Prestigieuze Golfervaring in de Provence

Verspreid over een domein van maar liefst 87 hectare bevindt zich de Golf de Barbaroux, die beschouwd wordt als een van de meest prestigieuze golfbanen van Europa. Deze baan, ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Peter Dye, is een waar meesterwerk waar zowel golfers als natuurliefhebbers van kunnen genieten. De combinatie van het indrukwekkende ontwerp en de weelderige Provençaalse omgeving maakt Golf de Barbaroux tot een onvergetelijke golfbestemming.

Meer info: https://www.barbaroux.com/

Golf Pitch 130 in het Hart van de Luberon

Golf Pitch 130 Villars, gelegen op slechts 1 kilometer van het schilderachtige dorpje Villars in het hart van de Luberon, beslaat een glooiend terrein van twaalf hectaren. Deze charmante 9-holes golfbaan verwelkomt golfers het hele jaar door, zomer en winter.

Meer info: Golf Pitch 13

https://jardindevillars.com/

Leen Lievens
Zaakvoerder
Vakantiehuizen in de buurt

Vakantiehuizen in de omgeving

No items found.

Laatste blogs

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en feitjes over de Provence. Lees hierover meer op onze blog.

Proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op de markten van de Var!
Lees meer
chevron_right
Ontmoet de vlucht van de gieren rondom Rémuzat
Lees meer
chevron_right
Ontdek de gezellige markten in Zuid-Frankrijk
Lees meer
chevron_right