Hoe alles begon

Vakantie in de Provence is ontstaan vanuit een droom die ik reeds als twintiger had, grotendeels gevoed door mijn ouders die me als kind meenamen naar de streek van de Ardèche.

De schoonheid van de Provence, wat deze mooie streek te bieden heeft, de lokale marktjes, lavendelvelden, mooie fietsroutes en de cultuur hebben mijn hart doen smelten. Als verpleegkundige van beroep, maar met een grote fascinatie voor vakantiehuizen heeft dit voor deze website gezorgd.

Aangemoedigd door vrienden en de steun van mijn familie maakt ons een sterk team om goede diensten te verlenen. Jaarlijks kijken familie en vrienden uit naar een mooi verblijf in deze prachtige streek.

Wij bieden voor al deze prachtige huizen en chambres d’Hôtes een familiale tussenkomst om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Maar wat maakt ons nu zo aantrekkelijk?
We zijn een familiebedrijf waarin iedereen zijn specialiteit heeft. Ons team staat altijd ter beschikking en is steeds ter plaatse aanwezig om hulp te bieden.

De woningen in ons portfolio zijn dan ook door ons bezocht en goedgekeurd en worden jaarlijks bijgewerkt op onze website. “What you see, is what you get!”, valt hier onder het moto.

Wij zijn er voor uw ultieme vakantie. Steeds beschikbaar en terplaatse aanwezig, onze service altijd in uw prijs inbegrepen.

Team

Ontmoet onze contactpersonen

Hier vind je bij wie je terecht kan vóór en tijdens uw verblijf bij vragen/problemen.

Zaakvoerder

Leen is een enthousiaste vrouw die er steeds voor de volle 100% voor zal gaan. Zij is uw vertrouwenspersoon bij zowel het beheer van uw vakantiewoning als bij het verhuur aan de gasten. Ze staat altijd klaar voor alles en iedereen!

Communicatie & marketing

Jana is een energiek en optimistisch persoon. Altijd goedlachs en springt steeds in de bres om anderen te helpen. Door haar ervaring als leerkracht is ze een kei in communicatie. Ook haar creativiteit helpt ons team bij het maken van publicaties.

Technisch & marketing verantwoordelijke

Willem is een echte duizendpoot. Hij is van alle markten thuis. Door zijn ruime kennis helpt hij het team langs de technische kant bij het onderhouden van de website. Daarnaast werkt hij samen met Jana om de sociale media in de kijker te zetten.

Snel en makkelijk

Uw vertrouwen in de Provence

Of het nu gaat over het boeken van uw droomvakantie of u bent op zoek naar iemand voor het beheer van uw vakantiewoning. U kan rekenen op ons team van Vakantie In De Provence!

Laatste blogs

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en feitjes over de Provence. Lees hierover meer op onze blog.

Proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op de markten van de Var!
Lees meer
chevron_right
Ontmoet de vlucht van de gieren rondom Rémuzat
Lees meer
chevron_right
Ontdek de gezellige markten in Zuid-Frankrijk
Lees meer
chevron_right