Meer over

Séguret

Séguret is een klein dorpje gelegen in de Provence, in het zuidoosten van Frankrijk. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Er zijn nog steeds overblijfselen te zien van de Romeinse bezetting, zoals de resten van een aquaduct en een oude kerk uit de middeleeuwen.

Er zijn verschillende dingen om te doen in Séguret. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken door het dorp en de kleine straatjes en steegjes verkennen. Ook kunt u de oude kerk bezoeken en genieten van het uitzicht over het dorp vanaf de toren. Daarnaast zijn er ook verschillende wijngaarden in de omgeving waar u een rondleiding kunt krijgen en de lokale wijnen kunt proeven.

In de buurt van Séguret liggen ook andere interessante dorpen en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo ligt er bijvoorbeeld het historische stadje Vaison-la-Romaine, dat bekend staat om zijn Romeinse overblijfselen. Ook het dorpje Gordes, gelegen in de Luberon, is de moeite waard om te bezoeken. Het dorp staat bekend om zijn charmante huisjes en het prachtige uitzicht over de omgeving.

Vaucluse

Vakantiehuizen in de

Vaucluse

Ontdek vakantiehuizen in de omgeving van

Séguret