Verken Grimmland in La Roque d'Anthéron waar sprookjes tot leven komen

Leen Lievens
Zaakvoerder
Deel dit artikel

Ontdek in de sprookjesachtige wereld van Grimmland gelegen in het prachtige La Roque d'Anthéron. Dit betoverende park is ontworpen om mensen van alle leeftijden te betoveren met de magie van de beroemde sprookjes van de gebroeders Grimm. Met meer dan 30 verschillende activiteiten en attracties verspreid over een uitgestrekt terrein van 5 hectare natuurlijk landschap, biedt Grimmland een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Hier kunnen bezoekers zich vermaken met een breed scala aan avonturen, waaronder spannende reuzenglijbanen, uitdagende klimstructuren, en intrigerende oriëntatielopen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of gewoon wilt genieten van een rustige picknick, Grimmland heeft voor elk wat wils.

Het park beschikt ook over restaurants waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en schaduwrijke picknickplaatsen om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Bovendien is Grimmland toegankelijk voor mensen met een handicap, waardoor iedereen kan genieten van de betoverende sfeer van het park.

Of je nu 2 jaar oud bent of ouder, Grimmland belooft een dag vol plezier, avontuur en magie voor het hele gezin. Het is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk dagje uit!

Grimmland

Lieu-dit le Grand Pont
13640 La Roque d’Anthéron

Grimmland.fr

Leen Lievens
Zaakvoerder

Laatste blogs

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en feitjes over de Provence. Lees hierover meer op onze blog.

Proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op de markten van de Var!
Lees meer
chevron_right
Ontmoet de vlucht van de gieren rondom Rémuzat
Lees meer
chevron_right
Ontdek de gezellige markten in Zuid-Frankrijk
Lees meer
chevron_right