Waterpretparken in Zuid-Frankrijk

Leen Lievens
Zaakvoerder
Deel dit artikel

Maak een plons-tastische dag mee!

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten om samen met de kids te doen in de Provence? Zoek niet verder! Het grootste waterpretpark van Europa bevindt zich in de Provence.

Het water attractiepark in Monteux ligt op 17km van Avignon en is een fantastische bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Dit park is gelegen in het hart van de Provence en biedt verkoeling en plezier voor jong en oud.

Het park telt maar liefst 6 hectare aan waterattracties, waaronder glijbanen, wildwaterbanen en ontspanningsbaden. Er is voor elk wat wils! Voor de avonturiers zijn er spannende attracties zoals de "Tornado" en "Crazy Cone", terwijl de kleintjes zich kunnen vermaken in de "Baba Cool" of "Mini Park"

Stap in de langste wildwaterrivier van Europa en laat je meeslepen door de kabbelende stroom die zich plotseling kan omtoveren tot een wilde rit vol adrenaline. Of daag jezelf uit op de grootste surf simulator ter wereld en voel de sensatie van het surfen op grote golven zonder het strand te hoeven verlaten.

Maar dat is nog lang niet alles. Wave Island Provence biedt ook een breed scala aan spectaculaire waterglijbanen voor de durvers onder ons. Ga van grote hoogte naar beneden op de steilste glijbanen of race met vrienden en familie op de snelle multi-lane glijbanen. En voor de allerkleinsten is er een speciaal kindergedeelte waar ze veilig kunnen spelen en plonzen.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Wave Island Provence ook tal van eetgelegenheden en winkels, zodat je de hele dag door kunt genieten van de zomerse sfeer en leuke activiteiten. Kortom, een dag in dit waterpretpark is een dag vol spanning, avontuur en plezier voor het hele gezin.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Wave Island Provence in Monteux en beleef een onvergetelijke dag vol waterpret!

Meer info : Wave Island Provence

Bouscarasse Waterpark bij Uzes

Bouscarasse Waterpark, op slechts 5 minuten van Uzès, is een populaire bestemming voor waterplezier en verfrissing in de regio Occitanie, Frankrijk.

Dit levendige waterpark biedt een scala aan activiteiten, waaronder glijbanen, zwembaden en ontspanningsruimtes voor bezoekers van alle leeftijden.

Met zijn aantrekkelijke voorzieningen en weelderige groene omgeving is Bouscarasse de ideale plek om een zonnige dag door te brengen, te spetteren en te ontspannen in een gezinsvriendelijke omgeving.

Meer info: http://www.bouscarasse.fr/

Verfrissende Avonturen in Nyonsoleïado

In het betoverende hart van de Drôme Provençale vind je Nyonsoleïado, een watercomplex dat de belichaming is van zomerse vreugde en verfrissing.

Dit uitgestrekte waterparadijs strekt zich uit over een weelderig terrein en biedt bezoekers een overvloed aan mogelijkheden voor waterpret en ontspanning. Het zwemgedeelte van 1200 m² is een waar aquatisch speelterrein met voorzieningen voor zowel jong en oud.

Meer info: https://www.nyons.com/vivre-nyons/culture-et-loisirs/parc-aquatique-nyonsoleiado

Waterpret voor het Hele Gezin: Aqualand Fréjus in Zuid-Frankrijk

Aqualand in Fréjus is een populair waterpretpark en attractie gelegen in Fréjus, een stad aan de Franse Rivièra in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Aqualand Fréjus biedt een breed scala aan waterattracties en glijbanen voor bezoekers van alle leeftijden en niveaus van avontuurlijkheid. Je kan genieten van traditionele glijbanen, rafting-achtige attracties, lazy rivers en nog veel meer.

Het park heeft speciale gebieden en attracties die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, inclusief ondiepe zwembaden, speelstructuren en glijbanen die geschikt zijn voor jongere bezoekers.

Het is raadzaam om de officiële website van Aqualand Fréjus te raadplegen voor de meest recente informatie over openingstijden, tarieven en beschikbare attracties.

Meer info: https://www.aqualand.fr/frejus/

Natte Sensaties bij Aqualand Saint-Cyr-sur-Mer

Aqualand Saint-Cyr-sur-Mer is een populair waterpretpark gelegen in het departement Var aan de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee, tussen de steden La Ciotat en Bandol. Dit waterpark is een van de vele Aqualand-locaties verspreid over Frankrijk en biedt een scala aan opwindende waterattracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Aqualand Saint-Cyr-sur-Mer biedt een indrukwekkende reeks waterattracties en avonturen voor bezoekers van alle leeftijden. Hier is een overzicht van enkele van de opwindende attracties die je kunt vinden:

Rapids: Bevaar de rivier op een boei, toegankelijk voor bezoekers vanaf 1,20 meter.

Twister Racer: Ervaar maximale sensaties op een tapijt op 4 parallelle banen, toegankelijk voor bezoekers vanaf 1,30 meter.

Flying Boat: Onderga een unieke ervaring op de grootste glijbaan in Europa.

The Wave: Maak een afdaling op een gigantische deltavleugel.

Boomerang: Duik in een duizelingwekkende afdaling op een hellend vlak. De laatste drie attracties glijden naar beneden op boeien met twee zitplaatsen, en vereisen dat bezoekers minstens 1,30 meter groot zijn en worden begeleid door een volwassene.

Aqualand Saint-Cyr-sur-Mer belooft een dag vol spanning, sensatie en waterplezier voor bezoekers van verschillende leeftijden en voorkeuren. Het is een topbestemming voor diegenen die op zoek zijn naar avontuurlijke en verfrissende ervaringen aan de kust van de Middellandse Zee.

Meer info: https://www.aqualand.fr/saint-cyr-sur-mer/

Leen Lievens
Zaakvoerder
Vakantiehuizen in de buurt

Vakantiehuizen in de omgeving

No items found.

Laatste blogs

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en feitjes over de Provence. Lees hierover meer op onze blog.

Proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op de markten van de Var!
Lees meer
chevron_right
Ontmoet de vlucht van de gieren rondom Rémuzat
Lees meer
chevron_right
Ontdek de gezellige markten in Zuid-Frankrijk
Lees meer
chevron_right